عباس امیر انتظام، حسین شاه حسینی ،علی رشیدی و داوود هرمیداس باوند از اعضای شورای مرکزی جبهه مردمی دوره پنجم با صدور بیانیه ای اعلام کردند در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به حسن روحانی رای خواهند داد.
در همایش دیروز رئیسی در مصلا حجم بالایی از اتوبوسها در پارکینگ جنوبی مستقر و بخش دیگر در ضلع شمالی اتوبان و خیابان خرمشهر پارک شده بودند و خیابانهای اطراف نیز به پارکینگ ون هایی بدل شده بود که از مساجد مرکزی شهر هواداران رئیسی را به مصلا آورده بود.
ابراهیم رئیسی نام دولت احتمالی خود را کار و کرامت گذاشتهاست. او بعد از ائتلاف با قالیباف یک کلمه «مردم» هم بر آخر این عنوان اضافه کرده تا دو دیدگاه شعاری در کنار یکدیگر وعده های بزرگ و بزرگتری بدهند. اما نگاهی به برنامههای او تضاد شدیدی میان کار و کرامت اعلامی از سوی او را نشان میدهد.
منطقه خاورمیانه و جهان در وضعیت خطیر و حساس قرار دارند و در چنین اوضاعی نقش سازنده و خطیر ایران در تامین امنیت منطقه و ضرورت مهار و خنثی نمودن سیاست های مداخله جویانه، امری حیاتی و الزامی بوده، تهدیدها از سوی برخی از کشورهای منطقه و نیز قدرت های بزرگ همچنان و بیش از گذشته بر امنیت منافع ملی ایران مشهود است.
صادق خرازی، فعال سیاسی اصلاح طلب، آرامش را یکی از مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم خواند و اظهار کرد: آرامش و امنیت دو مولفه مهم برای آحاد بشر است و برای یک کشور وجود همزمان این دو مولفه حیاتی است که هر دوی اینها در ایران پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، به جایگاه مطلوبی رسیده است.
حسن روحانی دیروز در زنجان گفت: «همه کارمندان صداوسیما افراد خوبی هستند و خبرنگاران و تولیدکنندگان آن رسانه نیز زحمتکش هستند و ما آنها را دوست داریم. اما این رسانه گرفتار یک باند سیاسی شده است». صداوسیما هم همگام با دیگر رسانههای اصولگرا و البته با بهرهگیری انحصاری از صنعت تصویری عظیم و فراگیر میکوشد حاشیه امنی برای حجتالاسلام رئیسی درست کند.
در ادامه چند مورد از اشتباه های آماری و خطاهایی که توسط ابراهیم رئیسی اعلام شده است را مرور می کنیم. نکته ضروری این است که، فردی که قصد ریاست جمهوری را دارد، نباید بر اساس آمارهای تخمینی و یا غیر مستند صحبت کند و شعار دهد .اتفاقی که در این مدت شاهد آن بوده ایم.
جهانگیری در این انتخابات نقش "نامزد دوم" را برای شورای عالی اصلاح طلبان داشت و از پیش با اعلان این نقش وارد انتخابات شده بود. انصراف ایشان، هم وفای به عهدِ سیاسی بود و هم به حکمِ عقلِ سیاسی.
از همان روزی هم که برای حضور در رقابتهای دوازدهمین دوره ریاستجمهوری ثبتنام کرد، قرار بر همین بود که بیاید و دوشادوش روحانی از مسیری که دولت یازدهم طی کرده، بگوید.
یک بخش مهم از فرمایش آیت الله هاشمی این بود که نباید اجازه دهیم شرایط به گذشته برگردد، که اگر برگشت هم ایران و هم انقلاب فرصتی برای بازسازی نخواهد داشت و باید حتما تلاش کرد که همین مسیری که آغاز شده با رفع معایبی که داریم، ادامه پیدا کند.
محمدرضا تاجیک بر اهمیت تمرکز ستادها به مناطق حاشیهای، شهرهای کوچک و روستاها اشاره کرد و از هواداران روحانی خواست که چند روز باقی مانده را غنیمت شمارند
در عالم رقابت صنفى عده اى نه تنها نقد را با نق خلط نموده، بلکه با نگاه از بالا به پایین معتقدند ریاست و هیات مدیره قانونى کانون ها براى هر گونه اقدام و اعمال اختیارات قانونى خود بایستى از این والا مقامان رخصت یابند!