عضو حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه سهمخواهی از دیگر کاندیداهای اصولگرایان هیچگاه در مخیله حزب نمیگنجد، گفت: متاسفانه علیرغم اینکه همه دم از دموکراسی میزنند و دغدغه ضعف احزاب در مشارکت جامعه سیاسی کشور را دارند و از بیاهمیتی دولتها به تحزب گلهمند هستند اما عملا خودشان این حرکت حزبی را نادیده گرفته و تخریب میکنند و منافع گروهیشان را ترجیح میدهند ...
حاجیدلیگانی با تاکید بر اینکه دولتی که رئیسی تشکیل بدهد مشابه دولت نهم خواهد بود کنارهگیری قالیباف و رئیسی به نفع یکدیگر را منوط به تصمیم جمنا بعد از برگزاری مناظرات دانست.
محسن هاشمی با بیان اینکه شاهد عدم جذابیت نوسازی بافتهای فرسوده از سوی سازندگان و سرمایه داران به علت صدور مجوزهای بی رویه بلندمرتبه سازی و تراکم فروشی در مناطق شمالی هستیم.
یک ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری ایران، اصولگرایان هنوز برای یافتن کاندیدای مناسب دچار مشکلند. گزارش ها حاکی از تشتت آرای شدید در این جریان سیاسی است.
با توجه به نزدیک شدن به دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران در ۲۹ اردیبهشت ۹۶، ویژهبرنامه مناظره از امشب (۱۴ فروردینماه) به صورت زنده راهی آنتن شبکه یک سیما میشود.
«امروز جلیلی از پایداریها هم عبور کرده و تنها به فکر رسیدن به پاستور است؛ رویایی که به نظر میرسد تعبیرش از سال۹۲ هم دشوارتر باشد. یکی از دلایل این که جلیلی در سال۹۶ بخت کمتری دارد، این است که حتی جبهه پایداری نیز از او حمایت نکرده است. برخی چهرههای با نفوذ پایداری نه تنها از او حمایت نمیکنند، بلکه به رفتارهای او انتقاداتی را نیز وارد میکنند....
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: اینکه اصولگراها برای انتخابات مجلس رفتند در لیست امید کار بد و زشتی بود اما بدتر از آن این بود که برخی هم از نردبان لیست امید رفتند بالا اما به ریاست عارف در مجلس رای ندادند چون چارچوبی نداشتند.
آنگونه که از شواهد و شنیدهها پیداست جلیلی تصمیم به برپا کردن خیمه های یک جبهه سیاسی جدید دارد. او میخواهد به عنوان یکی از لیدرهای اصولگرایی که جریانی را پشت سر خود دارد وارد صحنه شود.
در روزهایی که احمدینژاد از کاندیداتوری نهی شد و نام برخی نزدیکان او چون غلامحسین الهام به عنوان کاندیدای جریان منسوب به رییس دولت سابق بر سر زبانها بود، حمید بقایی با صدور یک بیانیه رسما خود را وارد بازی انتخابات ریاستجمهوری کرد؛ یک کاندیداتوری عجیب.