به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی باز انتخابات، به نقل از شبکه الجزیره، خالد المشری، رئیس شورای عالی دولت وفاق ملی لیبی در سخنانی تمامی احزاب و گروههای سیاسی، نظامی و اجتماعی در این کشور را به تلاش برای عبور از مرحله کنونی این کشور در سریعترین زمان ممکن فراخواند.
وی خواستار تسریع در روند برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری بر پایه یک قانون اساسی دائم و پایان بخشیدن به مراحل انتقالی شد.
المشری همچنین بر ضرورت ادغام واحدهای مسلح در نهادهای نظامی، امنیتی و غیر نظامی این کشور تأکید کرد و از لیبیاییها خواست که با یکدیگر متحد شده و منافع ملی کشورشان را در رأس اولویتهای خود قرار دهند.
از سال ۲۰۱۱ به بعد و در پی سرنگونی معمر قذافی، دیکتاتور لیبی، این کشور غنی از نفت با دو دستگی مواجه است و دو دولت در آن حکومت می کنند؛ دولت شرق لیبی مستقر در طبرق و دولت غرب مستقر در طرابلس که در سطح بین المللی رسمیت دارد. تاکنون درگیری این دو دولت بر سر قدرت به نابودی بخش های مختلف کشور و کشته و زخمی شدن صدها تن شده است.
طرفهای درگیر و جریانهای سیاسی در لیبی ۲۳ آبان و پس از امضای توافقنامه آتشبس پایدار در تمامی مناطق این کشور، بر سر برگزاری انتخابات در این کشور شمال آفریقا بعد از حدود ۱۰ سال توافق کردند.
نظر خود را اضافه کنید.
ارسال نظر به عنوان مهمان