به گزارش خبرگزاری موج قرآن آموزان نخستین دوره تلگرامی روش فهم قرآن از برگزاری این دوره ابراز رضایت کردند.

سید کاظم فرهنگ در گفت وگو با ستاد خبری یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال گفت: دوره‌ی آموزشی تلگرامی ویژه‌ای درباره‌ی روش فهم قرآن برگزار کردیم که در عرض 2 ماه با بیانی ساده افراد می‌توانند فهم مناسبی از قرآن را داشته باشند. به این صورت که فایل‌های صوتی و متنی برای آنها ارسال می‌شود و سپس آنها با عضویت در گروه و حل تمرین با حضور مدرسین دوره، این روش را بر سوره‌ی انتخابی خود تمرین می‌کنند و در انتهای دوره نیز در آزمون شرکت می‌کنند.

مدیر تالار گفت‌وگوی قرآن‌پویان گفت: مخاطبان ما در خصوص برگزاری دوره‌های قرآن‌پویان بیان داشته‌اند که دوره مجازی روش تدبر در قرآن، دوره‌ای بسیار جالب و مفید بود؛ چرا که نگاه تازه و نوآورانه‌ای به کلام خدا داشت و این اعتماد به نفس را به ما داد که ما هم می‌توانیم با اندکی مطالعه، تفکر و سعی و تلاش با قرآن ارتباط برقرار کرده و فرامین آن را درک و در زندگی به کار ببندیم.

وی اظهار داشت: همیشه برای بسیاری از ما این باور را ایجاد کرده بودند که فهم قرآن فقط مخصوص یک گروه خاص است و همه‌ی افراد توانایی تدبر در قرآن را ندارند؛ اما خوشبختانه با تبیین مبانی قرآنی رویکرد ما در عمومی سازی فهم و عمل به قرآن و نحوه آموزش ساده در این دوره، بازخوردهایی که از قرآن آموزان این دوره‌ها داشتیم، کاملا مثبت و امیدوارکننده بوده است.

جهت توضیحات بیشتر در خصوص دوره آموزشی روش فهم قرآن روی لینک کلیک کنید.

انتشار محتوا:اخبار رسمی
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج