امروز : شنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۹
۳۰ سال تبلیغات به روایت نشر سیته

کتاب «سرخ‌وسیاه» با حضور بزرگان تبلیغات ایران رونمایی شد

کتاب «سرخ و سیاه» که به تازگی توسط نشر سیته منتشر شده است؛ عصر ۱۹ آبان ۱۳۹۶ با حضور اهالی تبلیغات و گرافیک در گالری سهراب رونمایی شد.
کتاب «سرخ‌وسیاه» با حضور بزرگان تبلیغات ایران رونمایی شد
22 آبان 96 - 10:4
اخبار شرکت‌ها

به گزارش روابط عمومی انتشارات سیته؛ عصر روز جمعه گالری سهراب میزبان بزرگانی از نسل تبلیغات ایران بود؛ نسلی که  خالق برخی از ماندگارترین و درخشان‌ترین آگهی‌های تبلیغاتی دهه‌ی ۳۰ تا ۵۰ شمسی هستند و نسبت به زمان خود پیشرو بودند.

در این مراسم علاوه بر رونمایی کتاب «سرخ و سیاه» از استاد نظام مرتضوی و استاد مجید بلوچ، دو تن از پیشکسوتان صنعت تبلیغات تقدیر به عمل آمد و به رسم عشق و احترام به نسل گذشته‌ی تبلیغات ایران، از طرف انتشارات سیته و به دست محسن میرزایی (پیشکسوت تبلیغات و مطبوعات) و ابراهیم حقیقی (پیشکسوت گرافیک) لوح تقدیر آرش کمانگیر به آنان اهدا شد. شاهین ترکمن، امرالله فرهادی و محسن میرزایی از سخنرانان این مراسم بودند.

«سرخ و سیاه» مجموعه‌ای از نمونه‌‌ی آگهی‌های تبلیغاتی متعلق به سال‌های ۳۰، ۴۰ و ۵۰ شمسی است که تبلیغات چاپی در روزنامه‌ تنها با دو رنگ سرخ (یا همان قرمز) و سیاه بوده و انتخاب نام کتاب هم اشاره‌ای به محتوای آن است. در این کتاب که با هنرمندی رضا عابدینی صفحه‌بندی و لی‌اوت شده است، بیش از ۲۰۰ آگهی تبلیغاتی از دوره‌ی طلایی تبلیغات ایران گردآوری شده است؛ آثار بزرگانی همچون آلکس گورگیز، نظام مرتضوی، مجید بلوچ، مرتضی کاتوزیان، مرحوم حسن نوری و عبدالله فرادی در این کتاب گنجانده شده‌اند.

به گفته‌ی مدیرمسئول انتشارات سیته شاهین ترکمن، چاپ این کتاب ادای دین به نسل گذشته‌ی تبلیغات است. سرخ و سیاه، شاید نخستین مجموعه‌ی غنی و پرباری باشد که با منتخبی از آثار دوران طلایی تبلیغات ایران، گردآوری و بازسازی شده است.

ترکمن در خصوص ایده­‌ی انتشارات سیته در انتخاب تندیس آرش به عنوان نشان قدردانی گفت: «همان گونه که آرش تیر و کمانش را با نیروی عشقی که به سرزمینش داشت کشید و بر زندگی آیندگان تأثیر گذاشت، این افراد هم با نیروی قلم و عشق به کارشان، همچون آرش در راه رشد و تعالی صنعت تبلیغات و گرافیک کشور مؤثر و تأثیرگذار بوده‌اند.»

انتشار محتوا: اخبار رسمی