امروز : دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۸

امسال در نمایشگاه کتاب از نسل نواندیش ۲ بار تخفیف بگیرید!

انتشارات نسل نواندیش به مناسبت جشنواره کتاب تهران، پیش و در طول نمایشگاه، تخفیف ویژه‌ای برای مخاطبان خود در نظر گرفته که شامل ۲۰ درصد تخفیف فروش اینترنتی پیش از نمایشگاه کتاب ۱۳۹۶ و همچنین ۲ بار تخفیف در طول این نمایشگاه خواهد بود.
31 فروردین 96 - 16:10
اخبار شرکت‌ها

به گزارش روابط عمومی انتشارات نسل نواندیش، این انتشارات همزمان با راه‌اندازی وبسایت جدید خود و به مناسب نمایشگاه کتاب، کلیه کتاب‌های خود را همراه با ۲۰ درصد تخفیف تا ۱۳ اردی‌بهشت 1396 و همزمان با شروع نمایشگاه کتاب به علاقه‌مندان این نشر، از طریق وبسایت خود به فروش می‌رساند.

انتشارات نسل نواندیش در ۱۹ سال فعالیت خود در زمینه نشر کتاب‌های مدیریت، موفقیت، خانواده، سلامت، روانشناسی و تحول در زندگی فردی و کاری بیش از 2 هزار عنوان کتاب روانه بازار نشر ایران کرده است. همچنین این انتشارات، ناشر پرفروش طرح عیدانه کتاب سال ۱۳۹۶ شد.

بیژن علی‌پور، مدیریت این انتشارات در خصوص حضور نسل نواندیش در نمایشگاه کتاب امسال گفت: «علاوه بر ۱۰ دردصد تخفیف عرضه کتاب‌ها در نمایشگاه کتاب، به کاربرانی که عضو کانال تلگرام انتشارات نسل نواندیش و یا مجله راز باشند، ۱۰ درصد تخفیف بیشتر هدیه داده می‌شود و در مجموع در نمایشگاه با ۲۰ درصد تخفیف، کتاب‌ها به این کاربران عرضه می‌گردد.»

در سال ۱۳۹۵ از جمله پرفروش‌ترین کتاب‌های این انتشارات ۲ اثر از دونالد ترامپ رییس جمهور جدید آمریکا است. در کتاب‌های «چرا می‌خواهیم شما ثروتمند باشید» و «چگونه مثل یک بیلیونر فکر کنید» وی افکار خود را در زمینه مدیریت مالی در زندگی و تجارت را شرح می‌دهد.

روش استفاده از تخفیف خرید کتاب:

از طریق آدرس naslenowandish.com می‌توانید به وبسایت انتشارات نسل نواندیش مراجعه کنید. با عضویت در کانال‌های تلگرام http://t.me/NasleNowAndish و http://t.me/RaazMag  در طول نمایشگاه کتاب از این انتشارات به جای ۱۰ درصد تخفیف نمایشگاهی، ۲۰درصد تخفیف دریافت کنند.

بنابراین هم اکنون عضو کانال تلگرام و یا اینستاگرام مجله راز و یا انتشارات نسل نواندیش شوید تا یک روز قبل از شروع نمایشگاه کوپن تخفیف ویژه برای شما ارسال گردد.

برای خوانندگانی که در تهران حضور ندارند و مشکلات مسافتی اجازه حضور به نمایشگاه کتاب به آن‌ها را نمی‌دهد، این انتشارات ۲۰ درصد تخفیف خود را تا پیش از شروع نمایشگاه بر روی وبسایت رسمی خود، ارائه می‌کند.

انتشار محتوا: اخبار رسمی